Servicii
Negrato Trucks

Negrato Trucks transferă vehicule fără niciun fel de încărcătură în timpul transportului. Oferă înregistrarea completă a transportului, asigurare și certificăte pe baza tipului de vehicul. Oferă servicii de transport a vehiculelor de toate tipurile (categoriile de permis de conducere „B” – „C” – „D” – „E”). Cu un depozit dedicat pentru custodia autovehiculelor, în momentul preluării, compania Negrato Trucks eliberează asigurările RCA Auto și Kasko cu garanțiile asociate acestora. Costurile aferente transferului de vehicule sunt suportate de companie. De asemenea, dacă este necesar, vehiculele au obligația revizuirii periodice și valabile. În cazul unor sancțiuni, Negrato Trucks nu este responsabilă și aceasta va fi percepută în întregime clientului.

Parc vehicule
  • Camioane
  • Dube
  •  Unități tractor
  • Remorci
  • Automobile
  • Vehicule speciale
  • Autobuze
ASISTENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Negrato Trucks este la dispoziția dvs. în 3 limbi diferite: italiană, engleză și română. Lucrează pe toate piețele, mulțumită unei echipe specializate, care cunoaște toate mijloacele și nevoile pieței de referință. Personalul este format din diferite naționalități și culturi, aceasta reprezintă o forță a companiei. 
Suntem constienti de regulile si restrictiile de import. Garantăm că clienții primesc întotdeauna documentele si certificatele necesare pentru înregistrare.

Negrato Trucks
we love what we do
PROFESIONALISMUL ÎN LUMEA VEHICULELOR

Negrato Trucks este un partener versatil cu experiență globală. 
Împărtășim experiențele altor companii cu clienții noștri, astfel încât să putem oferi întotdeauna un serviciu complet.

NEGRATO
Este o companie tânără și dinamică înființată în anul 2012. Mulțumită unei echipe de vânzători specializați, cu cunoștințe avansate despre toate vehiculele și nevoile pieței internaționale de referință.